🍏 Proef de Avontuurlijke Smaak van Apple Adventure bij Bagels & Beans! 🍏

We zijn verheugd om te delen dat vanaf mei Bagels & Beans, de uiterst succesvolle horecaketen met meer dan 80 vestigingen door heel Nederland, Bald Brewer’s Apple Adventure aan hun nieuwe menu toevoegt!

Bij Bagels & Beans staat jouw geluk centraal. Ze geloven sterk in kwaliteit boven winst en streven ernaar je te verwennen tot er een glimlach op je gezicht verschijnt.

Van belegde bagels die je doen watertanden tot aan koffie waarvan je elk slokje wilt koesteren - Bagels & Beans biedt het allemaal. En nu, met trots, voegen ze Bald Brewer’s Apple Adventure toe aan hun assortiment van lekkers en gezonds.

Apple Adventure is een unieke, alcoholvrije en natuurlijk bruisende probiotische drank die perfect past bij elk moment van de dag. Voortkomend uit onze authentieke Water Kefir-cultuur, ambachtelijk gebrouwen en gebotteld in Best, is deze drank een toonbeeld van pure natuur.

Met ingrediënten als gefilterd water, biologische dadels, vijgen, bietsuiker, en een subtiele touch van appel, belooft het een heerlijke en verfrissende ervaring.

De koffie bij Bagels & Beans, afkomstig van een kleinschalige familieplantage in Panama, en Bald Brewer’s Apple Adventure delen dezelfde filosofie van ambacht, kwaliteit, en een diepe waardering voor de natuur.

Dit maakt de combinatie van Bagels & Beans en Bald Brewer simpelweg perfect.

Ontdek deze heerlijke, probiotische traktatie, vol levende lactobacillen en slechts 0,8 gram koolhydraten per 100 ml, en ervaar zelf waarom Bagels & Beans en Bald Brewer een geweldige match zijn.

Vind een Bagels & Beans bij jou in de buurt en trakteer jezelf op iets goed - gun jezelf de Apple Adventure. 🌿

Vorige
Vorige

Tasting op de TU Eindhoven

Volgende
Volgende

Bald Brewer bij Ekoplaza