Bald Brewer bij Ekoplaza

🌟 Groot Nieuws van Ekoplaza & Bald Brewer! 🌟

We zijn opgetogen om u te kunnen mededelen dat vanaf begin mei, Ekoplaza, de grootste biologische supermarktketen van de Benelux, onze drie nieuwe smaken van Bald Brewer Water Kefir zal aanbieden.

Deze samenwerking markeert een nieuwe fase in onze langdurige relatie met Udea en Ekoplaza, via wie we al jaren succesvol onze Original Water Kefir verkopen.

René Vergeldt, Category Manager bij Udea, en Peter Rutten van Bald Brewer, hebben samen het startsein gegeven voor de introductie van deze spannende nieuwe producten in 0,33 lt flesjes.

Met hoge verwachtingen voor de marktacceptatie kijken we uit naar de reacties op onze nieuwe smaken: Apple Adventure, Blueberry Bliss en Strawberry Swing.

Deze drankjes zijn niet alleen rijk aan levende melkzuurbacteriën maar bieden vooral een heerlijke smaakervaring. Met een mild-zoete sensatie en de rijke smaken van biologisch fruit, verleggen we de grenzen van wat Water Kefir kan zijn.

Wat maakt deze drankjes extra speciaal? Ze zijn volledig biologisch, alcoholvrij, vegan, glutenvrij, bevatten nauwelijks koolhydraten en zijn isotonisch – pure natuur in elk flesje!

Als trotse producent van biologische Water Kefir uit Best, blijft Bald Brewer haar Original literflessen exclusief leveren aan biologische winkels en introduceert nu deze drie nieuwe toegankelijke smaken voor een breder publiek.

Proost op uw gezondheid en op het voortdurende succes van onze samenwerking met Ekoplaza en Udea, en op een toekomst waarin gezonde, smakelijke keuzes toegankelijker zijn dan ooit!

Vorige
Vorige

🍏 Proef de Avontuurlijke Smaak van Apple Adventure bij Bagels & Beans! 🍏

Volgende
Volgende

100 miljard melkzuurbacteriën