Tasting bij Rabobank

Bron: Rabobank Fellenoord

Tasting bij Rabobank Fellenoord!

Bij Eurest@Rabobank staat vitaliteit centraal. Als grote speler in de cateraarbranche voelen wij ons verantwoordelijk voor de gezondheid van onze gasten. We streven ernaar onze gasten te inspireren met een gezonde lunch, omdat wij geloven dat voeding een essentieel onderdeel is van een gezonde levensstijl en een productieve werkdag. Een gezonde lunch of power break is niet compleet zonder een gezond drankje. Daarom voegen wij een nieuw drankje toe aan ons assortiment, verkrijgbaar bij Rabobank Fellenoord: Bald Brewer BV

Bald Brewer wordt lokaal geproduceerd in Best, vlakbij Eindhoven.
Wij geloven sterk in het ondersteunen van lokale ondernemers en het stimuleren van een slimme voedselketen. Afgelopen dinsdag heeft Bald Brewer BV een tasting georganiseerd bij Rabobank Fellenoord, waarbij onze gasten kennis konden maken met hun product.

Bald Brewer is een verfrissend drankje op basis van water kefir met diverse fruitsmaken. Wat dit drankje extra bijzonder maakt, is dat het RAW, 100% biologisch, vegan, glutenvrij, isotonisch, koolhydraatarm, ongepasteuriseerd en vrij van conserveringsmiddelen en kunstmatige toevoegingen is. Het is niet alleen een verfrissende dorstlesser; het is een statement van een gezonde levensstijl!

Ben je nieuwsgierig geworden naar de smaken van Bald Brewer? Kom dan binnenkort langs en proef het zelf!

Vorige
Vorige

100 miljard melkzuurbacteriën