100 miljard melkzuurbacteriën

Groot Nieuws van Bald Brewer! 🎉

We zijn verheugd om te delen dat recent onderzoek van een erkend laboratorium heeft aangetoond dat onze Bald Brewer Water Kefir een ongeëvenaarde hoeveelheid van 100 miljard melkzuurbacteriën per liter bevat! Dit is niet zomaar een getal; het is een bewijs van onze toewijding aan kwaliteit en gezondheid.

Waarom is dit zo bijzonder? Melkzuurbacteriën zijn krachtige probiotica die essentieel zijn voor onze spijsvertering en algemene welzijn. Ze helpen bij het bevorderen van een gezonde darmflora, versterken het immuunsysteem en zorgen voor een goede opname van voedingsstoffen. Ze kunnen bijdragen aan het bestrijden van infecties. Voor mensen met lactose-intolerantie kunnen deze bacteriën ook helpen lactose beter te verteren.

De aanwezigheid van 100 miljard melkzuurbacteriën in Bald Brewer Water Kefir betekent dat elk glas niet alleen verfrissend en heerlijk is, maar ook een aanzienlijke bijdrage levert aan jouw gezondheid. In een wereld waar gezond leven steeds belangrijker wordt, biedt Bald Brewer een unieke, natuurlijke en vooral lekkere manier om je lichaam te voeden en te verzorgen.

Het opnemen van gefermenteerde voedingsmiddelen die rijk zijn aan melkzuurbacteriën in een gebalanceerd dieet wordt over het algemeen als gezond beschouwd.

Wij zijn enorm trots op deze prestatie en willen iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan dit succes. Ben je klaar om je welzijn een boost te geven met een drankje dat zowel heerlijk is als goed voor je? Probeer Bald Brewer Water Kefir en ervaar zelf het verschil!

Bald Brewer “Original” is verkrijgbaar bij de biologische winkels van Ekoplaza en Odin. Onze 3 heerlijke nieuwe smaakjes “Apple Adventure”, “Blueberry Bliss” en “Strawberry Swing” zijn binnenkort verkrijgbaar.

Laten we samen proosten op gezondheid en puurheid! 🌿💧

Vorige
Vorige

Bald Brewer bij Ekoplaza

Volgende
Volgende

Tasting bij Rabobank